artikel

Cafetaria Top 100 2017 nr.96: Eetwinkel Savannah Corner, Utrecht

Bedrijfsvoering 300

Kleine, maar fijne zaak op een Utrechts bedrijventerrein langs de A2. De zaak is gevestigd in een paviljoen met daarvoor een aantal picknicktafels en terrasoverkapping.

Cafetaria Top 100 2017 nr.96: Eetwinkel Savannah Corner, Utrecht

Echt zo’n zaak waar wandelende kantoormedewerkers tijdens hun lunchpauze niet aan voorbij kunnen lopen. Als wij ons op dinsdag halverwege de middag melden, is het er rustig. Na het bestellen, voorafgegaan door een vriendelijke begroeting, hoeven we niet lang te wachten tot onze bestelling wordt geserveerd. Tijdens het wachten zien we dat het met de hygiëne wel goed zit. Ramen, plafond, vloer, toonbank, vitrine, alles is netjes schoon. Wat ze verder goed doen, is het bezorgen van bestellingen. Zo vang je niet alleen de wandelende kantoormedewerker, maar ook de binnenblijvende zakenmanagers. Eetwinkel Savannah Corner pakt het slim en goed aan.

Eetwinkel Savannah Corner
Savannahweg 14
3542 AW Utrecht
Eetwinkel.nl/locaties/eetwinkel-savannah-corner-utrecht

Bekijk hier de complete ranglijst van de Cafetaria Top 100 2017…

Reageer op dit artikel