artikel

Cafetaria Top 100 2017 nr.94: Koemans Snacks en Broodjes, Den Haag

Bedrijfsvoering 198

We zijn wat vroeg op zondagmiddag. De zaak is net open en we zijn de eerste gasten. Naast friet, kiezen we vandaag voor de zelfgemaakte frikandel. Want over de huisfrikandellen van Koemans wordt in de hele stad gesproken. Het is als vanouds uitstekend bij Koemans Snacks en Broodjes. Het personeel van deze Haagse cafetaria is […]

Cafetaria Top 100 2017 nr.94: Koemans Snacks en Broodjes, Den Haag

We zijn wat vroeg op zondagmiddag. De zaak is net open en we zijn de eerste gasten. Naast friet, kiezen we vandaag voor de zelfgemaakte frikandel. Want over de huisfrikandellen van Koemans wordt in de hele stad gesproken. Het is als vanouds uitstekend bij Koemans Snacks en Broodjes. Het personeel van deze Haagse cafetaria is hartelijk, al vergeet het te vragen of we saus bij de friet en iets te drinken willen. De zaak is verder zeer verzorgd, zowel aan de binnen- als de buitenkant. Ook valt ons de goede indeling op. Het terras van Koemans is mooi. Heel mooi. De website is keurig en helemaal up-to-date met een leuke introductievideo over het filiaal. Deze prachtzaak staat geheel terecht in de Cafetaria Top 100.

Koemans Snacks en Broodjes
Fahrenheitstraat 601
2561 DB Den Haag
Fahrenheitstraat.koemanssnacks.nl

Bekijk hier de complete ranglijst van de Cafetaria Top 100 2017…

Reageer op dit artikel