artikel

Cafetaria Top 100 2017 nr.93: Paulus Fritespaleis, ‘s-Gravendeel

Bedrijfsvoering 65

In het oosten van de Hoeksche Waard ligt ’s-Gravendeel. Een rustig dorp met een paar kerken, wat winkels, een molen en een cafetaria! En wat voor één. Paulus Fritespaleis is misschien wel hét mkb-succes van dit dorp.

Cafetaria Top 100 2017 nr.93: Paulus Fritespaleis, ‘s-Gravendeel

Hebben de Dordrechtenaren mooi even geluk, zeg. Kunnen ze lekker vaak genieten van Paulus Fritespaleis. Wij komen hier maar al te graag. Bijvoorbeeld voor een frietje curry en een broodje kroket. Op een fraaie serveerplank wordt onze bestelling gebracht. Waar we ook blij van worden, is de aandacht die wordt besteed aan menukaarten, afbeeldingen en vitrine. Er zijn geen televisieschermen, maar dat past juist prima bij de huisstijl. We komen graag terug, net als de inwoners van ’s-Gravendeel en Dordrecht.

Paulus Fritespaleis
Smidsweg 23A
3295 BT ‘s-Gravendeel
Paulusfritespaleis.nl

Bekijk hier de complete ranglijst van de Cafetaria Top 100 2017…

Reageer op dit artikel