artikel

Cafetaria Top 100 2017 nr.92: Verhage Vlaardingen, Vlaardingen

Bedrijfsvoering 60

Verhage Vlaardingen biedt ruimte aan veertig gasten. We gaan voor friet en een ijsje. Na de hartelijke begroeting worden we direct geholpen en binnen acht minuten krijgen we onze bestelling uitgeserveerd.

Cafetaria Top 100 2017 nr.92: Verhage Vlaardingen, Vlaardingen

Leuk is dat de friet in een kom op het bord wordt gepresenteerd. Het valt ons wel op

dat er niet aan bijverkoop wordt gedaan. Het personeel is vriendelijk en stemt ons tot tevredenheid. Waar we ook tevreden over zijn, is de hygiëne. De zaak blinkt, zó schoon is het er. Tijdens onze aanwezigheid loopt een medewerker al poetsend door de zaak.

Nog een verbeterpuntje te melden? Ja, hoor. Misschien nog iets meer aandacht besteden aan de buitenkant van het pand en het terras. Dit is toch wat een gast als eerste en als laatste ziet. Verhage Vlaardingen hoort terecht thuis in de Cafetaria Top 100.

Verhage Vlaardingen
Van Hogendorplaan 911
3135 BK Vlaardingen
Verhage.nu/vestigingen/verhage-vlaardingen

Bekijk hier de complete ranglijst van de Cafetaria Top 100 2017…

Reageer op dit artikel