artikel

Cafetaria Top 100 2017 nr.91: Snackpoint ’t Smulhoekje, Herveld

Bedrijfsvoering 170

In de Betuwe houden ze van flinke porties. Dat merken we als we op een donderdagmiddag voor een frietje mayo ’t Smulhoekje in Herveld binnenstappen.

Cafetaria Top 100 2017 nr.91: Snackpoint ’t Smulhoekje, Herveld

De gepassioneerde ondernemers houden niet van half werk en dat doet ons goed. Al zou het nog leuker zijn geweest wanneer deze flinke friet met mayonaise op een bord wordt geserveerd in plaats van in een bakje. We eten immers de bestelling in de zaak op. Deze zaak maakt een verandering door. De ondernemers zitten in een verbouwing en hebben sinds kort een zitgedeelte bij de cafetaria aangetrokken. Maar dit is nog niet alles. Ze willen meer. En dat kunnen we alleen maar toejuichen. Wat nu al een parel in de Betuwe is, kan mogelijk uitgroeien tot een ware kroonjuweel. We blijven deze zaak nauwlettend in de gaten houden. Net als de inwoners van Herveld, die maar wat trots mogen zijn op deze fraaie cafetaria.

Snackpoint ‘t Smulhoekje
Het Dorpsplein 50
6674 BW Herveld

Bekijk hier de complete ranglijst van de Cafetaria Top 100 2017…

Reageer op dit artikel