artikel

Cafetaria Top 100 2017 nr.90: Paul van Gurp Fastservice De Vijfhoek, Deventer

Bedrijfsvoering 90

Wil je echt een keer een superteam aan het werk zien? Ga dan naar Paul van Gurp in Deventer. Want hier spat het enthousiasme van de medewerkers er vanaf. Het werkt aanstekelijk en garandeert bijverkoop.

Cafetaria Top 100 2017 nr.90: Paul van Gurp Fastservice De Vijfhoek, Deventer
Paul van Gurp met zijn zonen Kevin (links) en Mark (midden).

Het werkt aanstekelijk en garandeert bijverkoop. Je ziet meteen dat hier mensen werken met vakkennis. Er wordt vakkundig omgegaan met gasten en wij kunnen dan ook niet anders dan de maximale score geven voor de gastvrijheid. Ook op hygiëne scoort Paul van Gurp Fastservice goed.

Verbeterpuntje is de polo die de medewerkers dragen. Nettere bedrijfskleding zou ons nog iets blijer maken. Blij worden we dan weer wel van de huisgemaakte burger en kipfingers. Deze cafetaria is en blijft een zaak met potentie. Wat zou het geweldig zijn voor Deventer en omgeving als deze zaak ooit nog eens in de top van de Cafetaria Top 100 zou staan.

Paul van Gurp Fastservice
Andriessenplein 43
7425 GZ Deventer
Paulvangurp.nl

Bekijk hier de complete ranglijst van de Cafetaria Top 100 2017…

Reageer op dit artikel