artikel

Cafetaria Top 100 2017 nr.89: Cafetaria De Groene Vlinder, Tilburg

Bedrijfsvoering 147

Op naar Cafetaria De Groene Vlinder in het hart van winkelcentrum Heyhoef in Tilburg. We bestellen een maaltijdsalade, frietjes, een kroket en een stokbroodje ossenhaaspuntjes. Het is dan ook misschien wel meer brasserie dan cafetaria.

Cafetaria Top 100 2017 nr.89: Cafetaria De Groene Vlinder, Tilburg

Al met al is het een zeer nette zaak met een fijn terras, waar we neerploffen en genieten van de bestelling die door de gastvrije bediening wordt gebracht. In deze zaak weten ze wat hygiënisch werken is. Alles is spic en span. De friet is prima op temperatuur en goed gebakken. Ook over de prijs-kwaliteitverhouding zijn we tevreden. We zijn eigenlijk over alles tevreden. Want dit is het soort cafetaria waar we graag terugkomen. Niet alleen vanwege de

kwaliteit, maar ook vanwege de hygiëne en de gastvrijheid. Ondanks dat het misschien niet direct oogt als een cafetaria, maken we graag een plaatsje vrij in de Cafetaria Top 100 voor De Groene Vlinder.

De Groene Vlinder
Heyhoefpromenade 27-29
5043 RA Tilburg
Degroenevlinder.nl

Bekijk hier de complete ranglijst van de Cafetaria Top 100 2017…

Reageer op dit artikel