artikel

Cafetaria Top 100 2017 nr.88: Cafetaria Doklanden, Delfzijl

Bedrijfsvoering 137

Het interieur van deze Groningse cafetaria ademt de lokale sfeer uit middels een grote muurfoto van de Eems. Daar worden we vrolijk van.

Cafetaria Top 100 2017 nr.88: Cafetaria Doklanden, Delfzijl

Daar worden we vrolijk van. Net als het zelfvertrouwen van de onderneming, als we op de website dit lezen: ‘Deze onafhankelijke cafetaria bepaalt zijn eigen kwaliteit en assortiment.’ Tijdens ons jurybezoek zijn we de enige gasten. Vanzelfsprekend worden we dan ook direct en correct geholpen in deze schone zaak. De gastvrijheid is prima.

De snelle en goede bediening zorgt ervoor dat we volgens verwachting onze bestelling krijgen uitgeserveerd. De communicatie van de cafetaria is ook prima verzorgd. Natuurlijk kunnen er hier en daar nog wat puntjes op de i worden gezet, zoals werken aan wat achterstallig terrasonderhoud. Maar dat weerhoudt ons er niet van om deze fijne cafetaria in de Top 100 te zetten.

Cafetaria Doklanden
Eemskanaal Noordzijde 17
9934 RD Delfzijl
Doklanden.nl

Bekijk hier de complete ranglijst van de Cafetaria Top 100 2017…

Reageer op dit artikel