artikel

Cafetaria Top 100 2017 nr.87: Jan Patat, Lochem

Bedrijfsvoering 339

Dinsdag halverwege de middag is het rustig bij Plaza Jan Patat. We zien twee gasten en vier medewerkers. Dat is ruim, dus we zijn direct aan de beurt.

Cafetaria Top 100 2017 nr.87: Jan Patat, Lochem

Dat is ruim, dus we zijn direct aan de beurt. De begroeting is hartelijk en met een glimlach. Daar houden we van. We bestellen friet en de medewerker vraagt of we er een saus bij willen hebben. Ook daar houden we van. Net als van de bestelling die wordt gebracht, en een welgemeend ‘tot ziens’ als we vertrekken. Hier gaat veel goed. Zo goed dat we dit jaar een plaatsje in onze Top 100 reserveren voor Jan Patat. Daarmee is het direct één van de betere cafetaria’s in de Gelderse Achterhoek. Alles ziet er hier schoon en verzorgd uit. Dat geldt ook voor de medewerkers. Hebben we dan geen enkel punt van verbetering te noteren? Nee! Hier wordt cafetariaatje gespeeld zoals het hoort. Lochem mag trots zijn op Jan Patat en Jan Patat mag trots zijn op een dikverdiende notering in de lijst.

Plaza Jan Patat
Zutphenseweg 11
7241 KN Lochem
Janpatatlochem.nl

Bekijk hier de complete ranglijst van de Cafetaria Top 100 2017…

Reageer op dit artikel