artikel

Cafetaria Top 100 2017 nr.85: Snackpoint Oirsbeek, Oirsbeek

Bedrijfsvoering 49

De vlag hangt uit bij Snackpoint Oirsbeek, dus we gaan naar binnen. Wat we aantreffen, is één en al Limburgse gastvrijheid.

Cafetaria Top 100 2017 nr.85: Snackpoint Oirsbeek, Oirsbeek

Twee medewerkers draaien deze woensdagnamiddag de zaak. De ene begroet ons direct bij binnenkomst met een glimlach, de andere staat bij de kassa en neemt op vriendelijke wijze onze bestelling op. Binnen zes minuten krijgen we onze bestelling en de medewerkster wenst ons smakelijk eten.

Na het eten staan we op om het bord naar de toonbank te brengen, maar krijgen te horen dat dit echt niet hoeft. Is er dan niet één verbeterpunt te noemen? Als we lang nadenken, schiet ons iets te binnen: bijverkoop. Er is niet aan bijverkoop gedaan, terwijl er in de vitrine een ruim assortiment ligt en op de tafels menukaarten staan. Ook ligt er nog een blad, waarin verschillende schotels en broodjes worden aangeprezen. Het ruim drieduizend inwoners tellende Oirsbeek mag trots zijn op deze Top 100-waardige dorpscafetaria.

Snackpoint Oirsbeek
Provincialeweg 108
6438 BJ Oirsbeek
Snackpoint-oirsbeek.nl

Bekijk hier de complete ranglijst van de Cafetaria Top 100 2017…

Reageer op dit artikel