artikel

Cafetaria Top 100 2017 nr.84: Plaza De Zuidert, Emmeloord

Bedrijfsvoering 199

Emmeloord mag trots zijn op Plaza De Zuidert, een echte buurtzaak die er volgens het jurylid goed uitziet. De Zuidert is gelegen in een woonwijk in het zuidoosten van deze jonge Flevostad. In deze winkel voelen we ons heerlijk op ons gemak.

Cafetaria Top 100 2017 nr.84: Plaza De Zuidert, Emmeloord

Bij binnenkomst worden we netjes begroet en de bestelling wordt aan tafel gebracht, netjes op een zwart bord met bestek in een papierenzakje. De fritessaus wordt in een bakje op het bord geserveerd.

Tijdens het eten observeren we de zaak, waar deze dinsdag aan het begin van de middag nog drie gasten zijn. De zaak is sfeervol ingericht en schoon. De stoelen zijn bekleed; dat zie je niet vaak in een cafetaria. Maar we missen nog wel iets aan de muur. De grote ruimte doet nu een beetje leeg aan.

Ondanks dat er buiten maar een kleine stoep is, is er toch een zitje neergezet voor als je daar wilt zitten. Dat vinden we heel attent. Het interieur is netjes. De prijs-kwaliteitverhouding is hier prima. De medewerkster is vakkundig, maar kan met een glimlach ons jurybezoek nog leuker maken.

Plaza De Zuidert
Sondelstraat 19
8304 GB Emmeloord

Bekijk hier de complete ranglijst van de Cafetaria Top 100 2017…

Reageer op dit artikel