artikel

Cafetaria Top 100 2017 nr.83: Snackpoint De Sticht, Ammerstol

Bedrijfsvoering 88

Met een groet en een glimlach worden we op vrijdagmiddag bij Snackpoint De Sticht om 13.30 uur verwelkomd. Binnen drie minuten wordt onze bestelling opgenomen. Dat belooft wat!

Cafetaria Top 100 2017 nr.83: Snackpoint De Sticht, Ammerstol

Er is veel aandacht voor het aanprijzen van producten en we bestellen friet met twee ijsjes. Intussen kunnen we even onze e-mail checken, want er is wifi in de zaak. In minder dan acht minuten is onze bestelling klaar. Prima.

Waar Snackpoint De Sticht echt in uitblinkt, is hygiëne. Alles ziet er schoon uit, zowel buiten als binnen. De medewerkers in bedrijfskleding werken hygiënisch en de werkruimte is schoon. Er zijn een paar puntjes van aandacht. Maar de friet is prima op temperatuur en over de prijs-kwaliteitverhouding hebben we niets te klagen. We ervaren ons bezoek als positief, mede door de persoonlijke benadering en betrokken medewerkers. Snackpoint De Sticht hoort thuis in de Cafetaria Top 100.

Snackpoint De Sticht
Achterweg 34
2865 XE Ammerstol
Snackpointdesticht.nl

Bekijk hier de complete ranglijst van de Cafetaria Top 100 2017…

Reageer op dit artikel