artikel

Cafetaria Top 100 2017 nr.82: Snackpoint Slek, Slek

Bedrijfsvoering 64

De ondernemer – die ook een cafetaria heeft in Tegelen – heeft lef en daar houden wij van. In november is hij gestart, nadat het pand anderhalf jaar leeg heeft gestaan. Zit naast de voetbalclub, waarmee nauw is samengewerkt. Zo heeft hij ruimte gekregen om een terras te realiseren voor het aangrenzende restaurant, dat ook van hem is.

Cafetaria Top 100 2017 nr.82: Snackpoint Slek, Slek

Met deze Snackpoint is niet zoveel mis. Het is allemaal oké, maar (nog) niet top. We hebben er vertrouwen in dat dit volgend jaar wel zo is, want uit alles blijkt dat die mogelijkheden er zijn. De cafetaria is prima verzorgd. De zitjes zijn erg leuk! De medewerkster doet haar werk, maar omdat er slechts twee andere gasten zijn als we binnenkomen (die al aan het eten zijn), hopen we op net dat beetje extra. Kunnen die stappen worden gemaakt, dan voorspellen wij voor volgend jaar een nog mooiere plek in de lijst.

Snackpoint Slek
Hoogstraat 27
6102 XR Slek
Snackpoint.nl/blog/vestigingen/slek

Bekijk hier de complete ranglijst van de Cafetaria Top 100 2017…

Reageer op dit artikel