artikel

Cafetaria Top 100 2017 nr.81: Cafetaria Oostvoorne, Oostvoorne

Bedrijfsvoering 53

De omschrijving cafetaria dekt niet de lading, maar is voor ons een geuzennaam.’ We lezen het op de fraaie website. Is getekend: Ton Vis. Fastserviceondernemer in hart en nieren. Jarenlang aangesloten bij Kwalitaria, maar tegenwoordig formuleloos.

Cafetaria Top 100 2017 nr.81: Cafetaria Oostvoorne, Oostvoorne

‘In een drukke zaak met een grote diversiteit aan gasten moet je een sfeer oproepen die past bij de algemene smaak en ook nog functioneel is’, zo schrijf ons vakjurylid. ‘Dat is hier prima voor elkaar.’

De inrichting is enigszins traditioneel, maar dat maakt ’m niet minder mooi. ‘Als klant ervaar je een prettige gastvrijheid en word je op een keurige manier geholpen.’ Over de bestelling ook niets dan enthousiasme. ‘De friet is uitstekend gebakken en smaakvol en ook de spareribs zijn lekker.

Uitstekend eten voor een eerlijke prijs. Er zijn nog wat puntjes op de i te zetten.’ Een hogere klassering ligt dan in het verschiet.

Cafetaria Oostvoorne
Stationsweg 14
3233 CT Oostvoorne
Cafetarioostvoorne.nl

Bekijk hier de complete ranglijst van de Cafetaria Top 100 2017…

Reageer op dit artikel