artikel

Cafetaria Top 100 2017 nr.80: Kwalitaria Horst, Horst

Bedrijfsvoering 83

Over het interieur is de jury zeer te spreken. ‘Erg mooie en moderne zaak. Een bij een formule aangesloten cafetaria met een eigen identiteit.’

Cafetaria Top 100 2017 nr.80: Kwalitaria Horst, Horst
© Fotopersburo Bert Jansen

‘Het is er schoon en medewerkers wassen de handen als er andere werkzaamheden zijn gedaan.’ We worden geholpen door een vriendelijke medewerker, de friet is goed gebakken en de zomerkroket is heerlijk. Ons jurylid had zijn bestelling op een bord verwacht, maar begrijpt dat dit een keuze is en dat de ondernemer anders heeft besloten. Het is een modern bedrijf waar kosten noch moeite zijn gespaard om iets moois neer te zetten. Dat is (meer dan) gelukt, getuige de mooie positie in de lijst.

Kwalitaria Horst
Wilhelminaplein 8
5961 ES Horst
Kwalitaria.nl/horst

Bekijk hier de complete ranglijst van de Cafetaria Top 100 2017…

Reageer op dit artikel