artikel

Cafetaria Top 100 2017 nr.8: Het Strandhuys, Bergen op Zoom

Bedrijfsvoering 164

Frank Roks en Rian Punt evenaren met een achtste stek op één plek na de positie van hun debuut in de Cafetaria Top 100 van 2015. Het Strandhuys in Bergen op Zoom is een echt pareltje op een goed bereikbare locatie met goede en gratis parkeermogelijkheden én een prachtig mooi uitzicht. De stopkracht is groot. Wie zin heeft in iets lekkers en bij dit bedrijf langsloopt, wordt als het ware naar binnen gezogen.

Cafetaria Top 100 2017 nr.8: Het Strandhuys, Bergen op Zoom

Eenmaal in de zaak zorgen een frisse en herkenbare huisstijl en decoraties voor een warm welkom. Het personeel is bekwaam, zo oordeelde het jurylid. ‘De vriendelijke dame die ons hielp, wist precies wat ze deed. Een compliment.’

Als de zon schijnt, krijgen bezoekers het ware vakantiegevoel op het prachtige terras met 200 zitplaatsen aan het water. Verse friet op borden, dagverse producten, smakelijk eten en een breed assortiment. Aan het al brede aanbod zijn in het afgelopen jaar smoothies toegevoegd. Een absolute klapper is de nieuwe tostilijn. Op de lunchkaart staan negen tosti’s, die gretig aftrek vinden. Frank en Rian investeren veel in hun medewerkers. Er staan er 25 op de loonlijst van Het Strandhuys en het nabijgelegen IJs en Spijs. Deze ijssalon met achttien soorten schepijs, koffiespecialiteiten en gebak is een welkome aanvulling op Het Strandhuys. Sterker nog, de bedrijven versterken elkaar. Vaak nemen gasten na een lunch of diner bij Het Strandhuys een ijsje toe bij IJs en Spijs. De bediening is vriendelijk en correct. De medewerkers communiceren op een prettige manier met elkaar. De cursus verkooptechnieken heeft duidelijk uitwerking gehad.

Kleine verbouwing bij Het Strandhuys

Een topbezoek, ondanks een kleine verbouwing! Met 22 extra zitplaatsen, 30 vierkante meter erbij en een nieuwe moderne toiletgroep, zal Het Strandhuys in 2018 zeker één van de grote favorieten voor de eindzege in de Top 100 zijn. Zeker als Frank en Rian straks ook nog de zomer gaan verlengen op het terras met nieuwe screens, lamellen en heaters.

Een tip: al verkoopt de zaak zichzelf en is de productbeleving hoog, beide zouden nog verder kunnen worden vergroot via like- en winacties op Facebook. Dus iets meer interactie met de gasten in plaats van pure informatie. De oproepen om te stemmen voor de publieksprijs van de Cafetaria Top 100 zijn daar een goed voorbeeld van. De filmpjes zijn origineel en duizenden keren bekeken.

Het Strandhuys
Boulevard 55
4617 HB Bergen op Zoom
Hetstrandhuys.nu

Bekijk hier de complete ranglijst van de Cafetaria Top 100 2017…

Reageer op dit artikel