artikel

Cafetaria Top 100 2017 nr.79: De Toren, Castricum

Bedrijfsvoering 92

Als je aan komt rijden, lokt het terras van De Toren je naar binnen. De frisse parasols geven de zaak buiten een leuke uitstraling.

Cafetaria Top 100 2017 nr.79: De Toren, Castricum

De Toren doet aan catering, verhuur en lunch en heeft een snackbar. We treffen een deskundige en spontane medewerker, die de juiste vragen stelt en oprecht geïnteresseerd is in de wensen van de klant. Mooi, want mensen maken ons vak! Nog meer positiviteit: ‘Goed gebakken friet en snacks, en netjes aan tafel geserveerd’. De snackbar draait mee op algemene site van Catering De Toren. ‘Mooi en duidelijk’, aldus het juryrapport. Dat geldt ook voor de product- en menukeuze, waaraan veel aandacht is besteed. Welkom in deze mooie lijst!

De Toren
Torenstraat 60A
1901 EG Castricum
Cateringdetoren.nl

Bekijk hier de complete ranglijst van de Cafetaria Top 100 2017…

Reageer op dit artikel