artikel

Cafetaria Top 100 2017 nr.76: Eetwinkel Select, Goes

Bedrijfsvoering 76

‘Wij zijn erg blij met uw bezoek aan onze cafetaria, wensen u alvast smakelijk eten en hopen dat alles naar tevredenheid zal zijn’, aldus Jack en Ankie en medewerkers op de website van Eetwinkel Select.

Cafetaria Top 100 2017 nr.76: Eetwinkel Select, Goes

Dank je! En ja, we worden blij van ons bezoek, eten smakelijk en het is naar tevredenheid. We proeven onder andere de gepaneerde frikandel uit eigen keuken en bestellen een Selectburger.

Interieur en exterieur zien er netjes en verzorgd uit, de cafetaria is sfeervol ingericht. Persoonlijk worden we echter niet zo enthousiast van de (mannelijke) medewerker die in korte broek aan het werk is. Weliswaar met sloof, maar de blote benen zijn duidelijk zichtbaar. Verder een mooie en nette huisstijl, die consequent wordt doorgevoerd. Eetwinkel Select hoort zeker thuis in de Cafetaria Top 100. Volgens ons jurylid heeft het bedrijf de potentie om nog beter te worden. Dan moet het zeker mogelijk zijn om volgend jaar (nog) hoger op de lijst te eindigen.

Eetwinkel Select
Sint Severusstraat 16
5282 RZ Boxtel
Eetwinkel.nl/locaties/eetwinkel-select-boxtel

Bekijk hier de complete ranglijst van de Cafetaria Top 100 2017…

Reageer op dit artikel