artikel

Cafetaria Top 100 2017 nr.75: Automatiek Beursken, Velp

Bedrijfsvoering 353

De website van Automatiek Beursken is volledig op online bestellen ingericht. Bedrijf met een historie, dat volgens ons jurylid ‘hufterproof’ is ingericht. ‘Omdat het bedrijf zeven dagen per week is geopend en in het weekeinde ver na middernacht sluit.’

Cafetaria Top 100 2017 nr.75: Automatiek Beursken, Velp

Leuk vinden we de grote foto’s aan de wanden. Het exterieur is prima en vloer, wanden, bedrijfskeuken en ruimte achter de counter zien er schoon uit. ‘Er wordt op zeer verantwoorde wijze gewerkt.’ We worden geholpen door een vriendelijke, zeer attente en gastvrije medewerkster, die de bestelling ook nog eens snel en efficiënt klaarmaakt. Een plus ook voor het assortiment huisgemaakte snacks.

Automatiek Beursken
Hooftstraat 214
6881 TN Velp
Automatiekbeursken-velp.nl

Bekijk hier de complete ranglijst van de Cafetaria Top 100 2017…

Reageer op dit artikel