artikel

Cafetaria Top 100 2017 nr.74: Snackpoint De Passage, Wolvega

Bedrijfsvoering 78

Erg leuk, die teamfoto op de eigen website van Snackpoint De Passage. Welkom voelen we ons ook als we binnenkomen. We worden snel en vakkundig geholpen.

Cafetaria Top 100 2017 nr.74: Snackpoint De Passage, Wolvega

‘Er stond een leuk en spontaan team te werken, dat goed communiceerde met elkaar en er duidelijk zin in had.’ De formule Snackpoint is duidelijk zichtbaar en alles ziet er verzorgd en sfeervol uit. Opvallend is ook de hygiëne.

Ons jurylid daarover: ‘Er wordt duidelijk gewerkt met een protocol. En minstens zo belangrijk: de bestelling – een frietje met een frikandel speciaal – is goed gebakken.’ Typische buurtzaak die past in het straatbeeld, en het ondernemerschap heeft afgestemd op het bedrijfsleven uit de buurt.

Snackpoint De Passage
Oppers 55
8471 ZK Wolvega
Cafetariadepassage.nl

Bekijk hier de complete ranglijst van de Cafetaria Top 100 2017…

Reageer op dit artikel