artikel

Cafetaria Top 100 2017 nr.72: Eetwinkel Bebo, Sevenum

Bedrijfsvoering 65

Eetwinkel Bebo in Sevenum is een mooie en grote zaak met een uitnodigend interieur’, aldus het jurylid. Complimenten voor de medewerker, die ons jurylid een Angus-kroket weet te verkopen in plaats van een normale vleeskroket.

Cafetaria Top 100 2017 nr.72: Eetwinkel Bebo, Sevenum

Bovendien is ze vriendelijk, correct en oprecht en weet ze waarmee ze bezig is. Erg leuk om te zien dat er iets is gedaan met de verbeterpunten, zo constateert ons jurylid. ‘Jullie zijn zeer zeker op de goede weg en een hogere notering in deze lijst is mogelijk.’ Nog een compliment: er is goed ingehaakt op het verdwijnen van de pinautomaat in Sevenum, gasten kunnen extra pinnen.

Eetwinkel Bebo
Markt 25
5975 AM Sevenum
Eetwinkelbebo.nl

Bekijk hier de complete ranglijst van de Cafetaria Top 100 2017…

Reageer op dit artikel