artikel

Cafetaria Top 100 2017 nr.71: Plaza De Kolk, Bakkeveen

Bedrijfsvoering 106

Als we op een dinsdag net na half drie binnenkomen bij Plaza De Kolk, treffen we liefst twintig gasten aan. We worden snel en keurig geholpen. De bestelling is er snel en er wordt netjes afscheid genomen.

Cafetaria Top 100 2017 nr.71: Plaza De Kolk, Bakkeveen

Met de hygiëne is niets mis. ‘Het terras ziet er keurig uit, de keuken is netjes en georganiseerd en ook de toiletten zijn keurig.’ De ondernemers zijn erg betrokken bij de regio en organiseren ook evenementen. Breed assortiment, erg lekker eten en een prima prijs-kwaliteitverhouding. Ook sociale media worden goed gebruikt.

Plaza De Kolk
Foarwurker Wei 11
9243 JZ Bakkeveen
Snackbar-dekolk.nl

Bekijk hier de complete ranglijst van de Cafetaria Top 100 2017…

Reageer op dit artikel