artikel

Cafetaria Top 100 2017 nr.70: Kwalitaria Tra, Goirle

Bedrijfsvoering 145

Kwalitaria Tra is al sinds 1948 in handen is van de familie Tra. De derde generatie exploiteert de zaak als een Kwalitaria, ‘omdat die bij ons past’. ‘Een nette en schone cafetaria met vriendelijk personeel en ambachtelijke producten. De friet was super’, aldus de jury.

Cafetaria Top 100 2017 nr.70: Kwalitaria Tra, Goirle

Nog een opmerking uit dat rapport: ‘Heeft de potentie om nog beter te worden.’ Dat kan als – met name – de puntjes op de i worden gezet. Complimenten voor de medewerker die ons helpt, het nieuwe en nette interieur en de mooi doorgevoerde huisstijl.

Kwalitaria Tra
Tilburgseweg 101
5051 AB Goirle
Kwalitaria.nl/tra

Bekijk hier de complete ranglijst van de Cafetaria Top 100 2017…

Reageer op dit artikel