artikel

Cafetaria Top 100 2017 nr.65: Kwalitaria Délifrance Dalfsen, Dalfsen

Bedrijfsvoering 56

Ook voor het exterieur gaat die beoordeling op. We lezen: ‘Een superstrakke Kwalitaria met de nieuwe huisstijl in een mooi gebouw in een prachtige buurt en met een enthousiaste eigenaar.’ Met de gastvrijheid is niets mis. Tip: iets meer aandacht voor bijverkoop. Extra punten zijn dus binnen handbereik. Kwalitaria Délifrance Dalfsen Eshuisstraat 14 7721 LC […]

Cafetaria Top 100 2017 nr.65: Kwalitaria Délifrance Dalfsen, Dalfsen

Ook voor het exterieur gaat die beoordeling op. We lezen: ‘Een superstrakke Kwalitaria met de nieuwe huisstijl in een mooi gebouw in een prachtige buurt en met een enthousiaste eigenaar.’ Met de gastvrijheid is niets mis. Tip: iets meer aandacht voor bijverkoop. Extra punten zijn dus binnen handbereik.

Kwalitaria Délifrance Dalfsen
Eshuisstraat 14
7721 LC Dalfsen
Dalfsen.kwalitaria.nl

Bekijk hier de complete ranglijst van de Cafetaria Top 100 2017…

Reageer op dit artikel