artikel

Cafetaria Top 100 2017 nr.64: Cafetaria Eetsalon Pinokkio, Ermelo

Bedrijfsvoering 53

Welkom in de Cafetaria Top 100 Cafetaria Eetsalon Pinokkio! De zaak wordt geleid door ervaren ondernemers, die weten waarmee ze bezig zijn. Complimenten zijn er voor de gastvrijheid en -vriendelijkheid en voor de hygiëne.

Cafetaria Top 100 2017 nr.64: Cafetaria Eetsalon Pinokkio, Ermelo

Met een capaciteit van zeventig zitplaatsen vraagt dat toch net wat extra aandacht. Top dus. Het interieur staat er goed bij, maar wordt verder verfraaid. Als we een aandachtspunt mogen noemen, dan is dat het onderdeel marketing en communicatie. ‘De presentatie is niet uniform’, is de constatering. Wordt dit opgepakt, dan lijkt een hogere score komende jaren gegarandeerd.

Cafetaria Eetsalon Pinokkio
Stationsstraat 48
3851 NJ Ermelo
Eetsalonpinokkio.nl

Bekijk hier de complete ranglijst van de Cafetaria Top 100 2017…

Reageer op dit artikel