artikel

Cafetaria Top 100 2017 nr.63: Family Kerkplein, Heemskerk

Bedrijfsvoering 82

Een lichte stijging op de ranglijst voor Family Kerkplein dat een goede totaalindruk maakt. Het mooie, grote terras is een sterk punt. Je kunt er heerlijk in het zonnetje zitten.

Cafetaria Top 100 2017 nr.63: Family Kerkplein, Heemskerk

grote terras is een sterk punt. Je kunt er heerlijk in het zonnetje zitten. Als het te heet is, zorgen de leiplatanen voor schaduwplekken én voor bladeren op de grond. Dat laatste is minder prettig, want dat geeft toch een wat storend beeld. Maar de jury realiseert zich dat het een lastig te verhelpen probleem is.

Verder veel lof voor deze ondernemers. De inrichting van de zaak is erg netjes, maar wel enigszins gedateerd. De spontane en goedlachse medewerker luistert goed naar de wensen van de klant. Het personeel wast regelmatig de handen.

Op het gebied van hygiëne valt er verder ook niets te klagen. De bestelling wordt aan de tafel bezorgd en keurig met garnituur opgediend in mooie keramische schaaltjes. De producten smaken prima. Kortom, Family Kerkplein behoort zonder meer tot de beste honderd bedrijven van ons land.

Family Kerkplein
Kerkplein 4
1961 EA Heemskerk
Heemskerk.family.nl

Bekijk hier de complete ranglijst van de Cafetaria Top 100 2017…

Reageer op dit artikel