artikel

Cafetaria Top 100 2017 nr.62: Lunchroom-Friethuys Bij de Boer, Heemskerk

Bedrijfsvoering 164

Prima prestatie van deze nieuwkomer. Lunchroom-Friethuys Bij de Boer bestaat sinds 2016 en komt gelijk sterk voor de dag. De goede kwaliteit van de verse friet speelt daarbij een grote rol.

Cafetaria Top 100 2017 nr.62: Lunchroom-Friethuys Bij de Boer, Heemskerk

De goede kwaliteit van de verse friet speelt daarbij een grote rol. Dat leidde ook al tot een hoge notering in de AD Friettest. Met het cijfer 9 was de frietspeciaalzaak dit jaar terug te vinden op plaats 25. ‘Een toppertje vanwege de aangename aardappelsmaak. De zak is leeg voordat je er erg in hebt’, aldus het oordeel in het AD. De jury van de Cafetaria Top 100 kan dat alleen maar beamen.

In het zicht van de klant worden de aardappelen voorbewerkt tot friet. Voor de deur liggen illustratief enkele balen aardappelen opgestapeld. Dat alles zorgt voor een ambachtelijke uitstraling, terwijl het ook de versbeleving benadrukt. De frisse, moderne zaak blinkt verder uit in gastvriendelijkheid. Een productvitrine ontbreekt. Geen probleem, want het assortiment en de menumogelijkheden worden vermeld op een groot krijtbord boven de bakwand.

Lunchroom-Friethuys bij de Boer
Ruysdaelstraat 31
1961 RM Heemskerk
Bijdeboer.nl

Bekijk hier de complete ranglijst van de Cafetaria Top 100 2017…

Reageer op dit artikel