artikel

Cafetaria Top 100 2017 nr.60: Verhage Plateau, Spijkenisse

Bedrijfsvoering 60

We krijgen een warm welkom bij deze vestiging van Verhage Plateau. Een fijn, ontspannen gesprek met bijverkoop én een kwinkslag. Binnen vijf minuten is alles klaar.

Cafetaria Top 100 2017 nr.60: Verhage Plateau, Spijkenisse

Binnen vijf minuten is alles klaar. Over de kwaliteit van het gebodene valt niets te klagen, prima! De moderne, maar toch knusse uitstraling van de zaak is beslist een pluspunt. Het interieur ziet er keurig verzorgd uit. De glazen pui versterkt het uitnodigende karakter. Je hebt als gast wat te zien. De medewerkers dragen bedrijfskleding, werken zoals het moet en zorgen voor een gastvrije beleving. De persoonlijke aandacht zouden we overal wensen. De tafeltjes kunnen wel iets sneller worden opgeruimd, dat vergroot de aantrekkelijkheid om plaats te nemen.

Verhage Plateau
Plateau 44
3202 GM Spijkenisse
Verhage.nu/vestigingen/verhage-plateau

Bekijk hier de complete ranglijst van de Cafetaria Top 100 2017…

Reageer op dit artikel