artikel

Cafetaria Top 100 2017 nr.59: De Snackbar Lunch and Dinner, Deurne

Bedrijfsvoering 169

De Snackbar Lunch and Dinner in Deurne mag niet ontbreken in de Top 100. Het bedrijf vanaf de straat gelijk op door de opvallende gevel, fraaie reclameauto’s (originele tuktuk) en een enorme milkshake..

Cafetaria Top 100 2017 nr.59: De Snackbar Lunch and Dinner, Deurne

Het kan een grote stroom bezoekers in de spits dan ook probleemloos verwerken. De uitstraling van de zaak is top met opvallend veel oog voor de details. Dat geldt ook voor de productpresentatie en het leuke filmpje over het bedrijf zelf. De broodjescorner, de ijshoek en de saladebar zorgen voor de ultieme versbeleving. Ze geven De Snackbar Lunch and Dinner nog meer allure.

De Snackbar Lunch and Dinner
Helmondseweg 65
5751 GB Deurne
Desnackbardeurne.nl

Bekijk hier de complete ranglijst van de Cafetaria Top 100 2017…

Reageer op dit artikel