artikel

Cafetaria Top 100 2017 nr.58: Plaza Vorden, Vorden

Bedrijfsvoering 80

Plaza Vorden boekt opnieuw winst op de ranglijst. In 2015 net in de Top 100 (97e) en vorig jaar op plek 72. Waar eindigt de opmars? Er is zeker potentie om nog hoger te eindigen, want de lat ligt hoog bij de zeer vriendelijke eigenaren én medewerkers.

Cafetaria Top 100 2017 nr.58: Plaza Vorden, Vorden

Het echtpaar Xiao Chi en Armin Cai staat nu ruim vier jaar aan het roer van de zaak. Zowel binnen als buiten hebben de ondernemers veel ruimte ter beschikking. Het terras vormt een echte blikvanger, ook door de mooie bloembakken. Er valt door het diverse assortiment genoeg te kiezen, waarbij de complete menu’s in het oog springen. De huisstijl van Plaza is op een goede manier doorgevoerd. Bestellen via de website ontbreekt. Wel worden er regelmatig leuke Facebookacties gehouden.

Plaza Vorden
Dorpsstraat 8E
7251 BB Vorden
Plazafoodforall.nl/vestigingen/plaza-vorden-vorden

Bekijk hier de complete ranglijst van de Cafetaria Top 100 2017…

Reageer op dit artikel