artikel

Cafetaria Top 100 2017 nr.54: De Egel Eten en Drinken, Losser

Bedrijfsvoering 132

De jury is onder de indruk. Vandaar deze positie voor De Egel Eten en Drinken in Losser. Je wordt in de nette zaak van Mike en Lidya Egelink goed geholpen en de medewerkers zijn niet opdringerig met bijverkoop. Er is zichtbaar veel geïnvesteerd in de huisstijl.

Cafetaria Top 100 2017 nr.54: De Egel Eten en Drinken, Losser

Een eigen website met online bestelmogelijkheid ontbreekt echter. De Facebookpagina wordt weer wel goed bijgehouden. Het assortiment is uitgebreid met ook voldoende gezonde mogelijkheden. De Club Sandwich kon de jury bekoren. ‘Die zag er helemaal top uit en smaakte ook zo.’ De friet was eveneens van goede kwaliteit.

De Egel Eten en Drinken
Gronausestraat 160
7581 CL Losser
Facebook.com/deegeletenendrinken

Bekijk hier de complete ranglijst van de Cafetaria Top 100 2017…

Reageer op dit artikel