artikel

Cafetaria Top 100 2017 nr.52: Eetwinkel De Kim, Erp

Bedrijfsvoering 421

Eetwinkel De Kim is al meer dan 35 jaar een begrip in Erp. Eigenaren Jan en Ingrid Sleegers hebben hun sporen verdiend, maar blijven actief. De zaak heeft een goede uitstraling met een aantrekkelijke aankleding.

Cafetaria Top 100 2017 nr.52: Eetwinkel De Kim, Erp

Als gast voel je je bij Eetwinkel De Kim gelijk thuis. Ook de stopkracht is prima in orde. Het verzorgde interieur met een ruim zitgedeelte en het sfeervolle tuinterras voldoen aan alle verwachtingen. Leuk is de vitrine met cadeauartikelen. Aan de presentatie op de professionele schermen met een herkenbare huisstijl mankeert niets. De friet en de snack waren van prima kwaliteit, op de gewenste temperatuur en werden mooi op een bordje geserveerd met garnituur.

Eetwinkel De Kim
Molentiend 19
5469 EJ Erp
Eetwinkeldekim.nl

Bekijk hier de complete ranglijst van de Cafetaria Top 100 2017…

Reageer op dit artikel