artikel

Cafetaria Top 100 2017 nr.51: Paul van Gurp Fastservice Holterberg, Overijssel

Bedrijfsvoering 127

Meer dan een kwart eeuw is Paul van Gurp actief. De enthousiaste ondernemer runt twee fastservicerestaurants die nog niet zo lang geleden beide werden verbouwd en uitgebreid. De jury roemt de kennis en kunde die in huis is.

Cafetaria Top 100 2017 nr.51: Paul van Gurp Fastservice Holterberg, Overijssel

De jury roemt de kennis en kunde die in huis is. Met de gastvrijheid zit het wel goed en bijverkoop gebeurt op een natuurlijke manier. De eigen specialiteiten en het ambachtelijke schepijs zorgen voor meerwaarde. De bereiding van de verse producten is uitstekend. De friet met de juiste hoeveelheid zout smaakt lekker knapperig en is precies lang genoeg gebakken.

Paul van Gurp Fastservice Holterweg
Holterweg 91
7429 AE Deventer (Colmschate)
Paulvangurp.nl

Bekijk hier de complete ranglijst van de Cafetaria Top 100 2017…

Reageer op dit artikel