artikel

Cafetaria Top 100 2017 nr.50: Verhage Dordrecht, Dordrecht

Bedrijfsvoering 57

Verhage Dordrecht straalt in alles stabiliteit uit. Het is dus niet vreemd dat de zaak voor de vierde keer op rij een mooie positie op de ranglijst inneemt. De uitstraling gaat die van een gemiddelde cafetaria ver te boven. Ook het terras ziet er prachtig uit.

Cafetaria Top 100 2017 nr.50: Verhage Dordrecht, Dordrecht

Eigenaar Walter Weeda loopt al lang mee in de branche. Dat zie je overal in terug, maar zeker in een goed geleid team. Hij besteedt ook veel aandacht aan winkelcentrum De Bieshof. Om zwerfafval tegen te gaan, werd een actie gehouden waarbij mensen een milkshake kregen als ze een lege pizzadoos inleverden. Ook steunt de zaak het initiatief van wijkagenten om met buurtbewoners in gesprek te gaan over veiligheid. Die mogelijkheid werd onlangs geboden in het restaurant.

Verhage Dordrecht
Van Eesterenplein 134
3315 KV Dordrecht
Verhage.nu/vestigingen/verhage-dordrecht

Bekijk hier de complete ranglijst van de Cafetaria Top 100 2017…

Reageer op dit artikel