artikel

Cafetaria Top 100 2017 nr.48: Foodmaster De Viersprong, Nieuw-Amsterdam

Bedrijfsvoering 119

Carin Jagt kreeg de afgelopen tijd veel aandacht met haar freakshakes. De royale milkshakes met allerlei bijzondere toppings zijn niet aan te slepen bij Foodmaster De Viersprong in Nieuw-Amsterdam.

Cafetaria Top 100 2017 nr.48: Foodmaster De Viersprong, Nieuw-Amsterdam

Jagt creëerde zo een hype, mede door het effect op social media. De ondernemer is creatief, enthousiast en houdt ervan om gasten te verrassen. Met haar zaak komt ze binnen op plek 48, een prima prestatie.

Het is een mooie, eigentijdse en sfeervol ingerichte cafetaria. Carin fungeert als een leuke gastvrouw, die zichtbaar plezier in haar werk heeft en houdt van gezelligheid. Dat geeft de zaak hart en ziel. Gastvrijheid en service staan op een hoog niveau, waardoor De Viersprong zeker in de Top 100 thuishoort. Met een beetje meer oog voor detail kan de zaak zelfs nog klimmen op de ranglijst, aldus de jury. Soms oogt het wat rommelig bijvoorbeeld door hier en daar een doos op de grond. Maar de algemene indruk stemt tot tevredenheid.

Foodmaster
De Viersprong
Zijtak Oostzijde 1
7833 AL Nieuw-Amsterdam
Nieuw­amsterdam.foodmaster.nl

Bekijk hier de complete ranglijst van de Cafetaria Top 100 2017…

Reageer op dit artikel