artikel

Cafetaria Top 100 2017 nr.46: Harry’s Snackcounter, Eibergen

Bedrijfsvoering 152

Harry’s Snackkoerier is terug in de Top 100. De zaak ziet er van binnen en buiten keurig verzorgd uit. De bediening was beslist voldoende. Op het gebied van hygiëne verdienen de ondernemers een pluim.

Cafetaria Top 100 2017 nr.46: Harry’s Snackcounter, Eibergen

Andere positieve aspecten zijn de glutenvrije producten die gretig aftrek vinden en in een aparte frituur worden bereid, de functioneel verrijdbare terrasafscheiding, het brede productassortiment en de energiezuinige ledverlichting. Dan de bestelling. De patat is van prima kwaliteit, lekker luchtig en goed heet. De presentatie op het kleine dienblad valt ook in de smaak. Kortom, het is goed toeven bij Harry’s Snackcounter.

Harry’s Snackcounter
J.W. Hagemanstraat 29
7151 AD Eibergen
Shop.e-food.nl/eibergen/harrys-snackcounter

Bekijk hier de complete ranglijst van de Cafetaria Top 100 2017…

Reageer op dit artikel