artikel

Cafetaria Top 100 2017 nr.45: Snackpoint Bunde, Bunde

Bedrijfsvoering 173

Snackpoint Bunde is inmiddels uitgegroeid tot een vaste waarde in deze lijst. De zaak oogt erg klein, maar is sfeervol ingericht. De medewerker groet met een glimlach, oogcontact en een ‘goedemiddag’. Kortom, een prima ontvangst.

Cafetaria Top 100 2017 nr.45: Snackpoint Bunde, Bunde

Kortom, een prima ontvangst. Achter de counter is alles strak georganiseerd. Er is echter ook tijd voor een grapje, het voelt al met al als een warme deken. De marketing is, zoals je bij Snackpoint mag verwachten, prima in orde. Dat zie je onder andere terug in de mooie presentatie. Het zorgt voor een professioneel karakter. Wie afhaalt, krijgt een folder mee. Handig voor vervolgbezoeken. De knapperige patat smaakt overigens erg goed.

Snackpoint Bunde
Sint Rochusstraat 18
6241 CD Bunde
Snackpoint.com

Bekijk hier de complete ranglijst van de Cafetaria Top 100 2017…

Reageer op dit artikel