artikel

Cafetaria Top 100 2017 nr.44: Lekkel Lekkel, Groningen

Bedrijfsvoering 168

De Nederlandse snackcultuur en de Aziatische keuken komen samen bij Lekkel Lekkel. Eigenaren Lex en Jin Runhardt hebben een prachtige zaak.

Cafetaria Top 100 2017 nr.44: Lekkel Lekkel, Groningen

Door wokgerechten én Hollandse snacks aan te bieden, spreken ze een breed publiek aan en versterken ze hun concurrentiepositie. De eigenaren hebben passie voor het vak; je wordt zeer hartelijk ontvangen.

De narrowcasting toont hoe je in enkele stappen je eigen wokgerecht samenstelt. Kom je er niet uit, dan helpt gastvrouw Jin je graag. Lekkel Lekkel weet het gevoel van gastvrijheid ook goed naar de voordeur te brengen; de bezorgingservice leverde de zaak al meerdere prijzen op.

Lekkel Lekkel
Gedempte Zuiderdiep 23
9711 HA Groningen
Lekkellekkel-groningen.nl

Bekijk hier de complete ranglijst van de Cafetaria Top 100 2017…

Reageer op dit artikel