artikel

Cafetaria Top 100 2017 nr.43: Snack-Plaza & Brasserie Meuleplein, Nijeveen

Bedrijfsvoering 163

Snack-Plaza & Brasserie Meuleplein is een zeer professioneel horecabedrijf met een gedreven ondernemer en toegewijde medewerkers. De zaak is stijlvol en modern ingericht, het eten is perfect verzorgd en de service en gastvrijheid zijn top.

Cafetaria Top 100 2017 nr.43: Snack-Plaza & Brasserie Meuleplein, Nijeveen

Aan alles is te zien dat hier hard wordt gewerkt om het de gasten naar hun zin te maken. Van Veen zette in 2013 een gloednieuwe zaak neer, die ook echte ontmoetingsplek is geworden voor de omgeving. Zo wordt regelmatig samen naar de Formule 1 gekeken – ook al is het op de vroege zondagochtend. Gezellig onder het genot van een goede kop koffie en gebak! Het brede assortiment biedt voor elk wat wils; van een frietje met een roseetje tot huisgemarineerde spareribs met een speciaalbiertje.

Snack-Plaza & Brasserie Meuleplein
Dorpsstraat 10E
7948 BR Nijeveen
Meuleplein.nl

Bekijk hier de complete ranglijst van de Cafetaria Top 100 2017…

Reageer op dit artikel