artikel

Cafetaria Top 100 2017 nr.41: Cafetaria Litjes, ‘s-Heerenberg

Bedrijfsvoering 84

Cafetaria Litjes is onlangs vernieuwd. Het interieur heeft een frisse uitstraling en is ruim van opzet. Een nette, schone zaak met vriendelijke bediening.

Cafetaria Top 100 2017 nr.41: Cafetaria Litjes, ‘s-Heerenberg

Een nette, schone zaak met vriendelijke bediening. Ook is een broodjescorner aan het bedrijf toegevoegd; een slimme manier om extra service te bieden en in te spelen op nieuwe doelgroepen, zoals bedrijven. Sinds 2011 wordt de zaak gerund door Nancy Litjes en haar partner Jurgen. Zij weten heel goed hoe je fans creëert. Zo organiseerden ze onlangs workshops friet maken voor bijna 200 basisscholieren uit groep 8. In het assortiment van Litjes is veel aandacht voor versproducten, zoals verse broodjes, salades en smoothies. Een pluspunt is ook echt het ambachtelijke Italiaans schepijs.

Cafetaria Litjes
Oude Doetinchemseweg 5
7041 DA ‘s-Heerenberg
Cafetarialitjes.nl

Bekijk hier de complete ranglijst van de Cafetaria Top 100 2017…

Reageer op dit artikel