artikel

Cafetaria Top 100 2017 nr.39: Verhage Walburg, Zwijndrecht

Bedrijfsvoering 44

Richard en Mariëlle Groeneweg van Verhage Walburg behoren al jaren tot de toppers in de branche. Met beide Verhage-vestigingen weten ze het ook dit jaar weer tot ver in de Top 100 te schoppen.

Cafetaria Top 100 2017 nr.39: Verhage Walburg, Zwijndrecht

‘Deze ondernemers hebben duidelijk hart voor de zaak’, zegt de jury. ‘De medewerkers hebben het duidelijk naar hun zin. Ze zijn vrolijk, alert en willen hun gasten in de watten leggen. Een warm welkom!’

Ook de presentatie is uitnodigend en origineel én met humor. Zo mag ‘Ieder kind onder de 120 jaar’ bij Verhage Walburg zijn eigen ijsje maken. Gasten worden via social media op ludieke manieren getriggerd om een hapje te komen eten. En geslaagden konden op vertoon van hun cijferlijst een gratis frietje met saus krijgen. Een topzaak.

Verhage Walburg
Biesbos 6
3332 EC Zwijndrecht
Verhage.nu/vestigingen/verhage-walburg

Bekijk hier de complete ranglijst van de Cafetaria Top 100 2017…

Reageer op dit artikel