artikel

Cafetaria Top 100 2017 nr.37: Foodmaster King Lao, Aalsmeer

Bedrijfsvoering 196

Weer een flinke stijger voor Foodmaster King Lao in de Top 100. ‘Een zeer sfeervol bedrijf, waar alles glimt en netjes is opgeruimd’, zegt de jury.

Cafetaria Top 100 2017 nr.37: Foodmaster King Lao, Aalsmeer

‘Ik word hartelijk ontvangen. De medewerkster komt mijn bestelling aan tafel brengen en wenst mij smakelijk eten. In de vitrine zie ik een divers assortiment. Bij sommige snacks staat extra vermeld dat ze huisgemaakt zijn.’

Ondernemer Shi Chiao Lao, ook wel Tinus genoemd, verrast zijn klanten regelmatig met zelfgemaakte snacks zoals de shaslickspies van gemarineerde varkenshaas, paprika, gebakken ui en spekjes. Warme broodjes zijn ook een specialiteit. Ook vegetariërs worden niet vergeten.

Foodmaster King Lao
Ophelialaan 139
1431 HD Aalsmeer
Kinglao.foodmaster.nl

Bekijk hier de complete ranglijst van de Cafetaria Top 100 2017…

Reageer op dit artikel