artikel

Cafetaria Top 100 2017 nr.34: Family Winschoten, Winschoten

Bedrijfsvoering 111

De jarenlange expertise van de ondernemers Jans en Gea Wever komt naar voren in alle aspecten van de bedrijfsvoering. ‘Toen er een man binnenkwam, kende de medewerker zijn naam en werd meteen zijn bestelling klaargemaakt!’, aldus de jury. De communicatie is afgestemd op de doelgroep; met aanbiedingen wordt slim ingespeeld op zowel het winkelend publiek […]

Cafetaria Top 100 2017 nr.34: Family Winschoten, Winschoten

De jarenlange expertise van de ondernemers Jans en Gea Wever komt naar voren in alle aspecten van de bedrijfsvoering. ‘Toen er een man binnenkwam, kende de medewerker zijn naam en werd meteen zijn bestelling klaargemaakt!’, aldus de jury. De communicatie is afgestemd op de doelgroep; met aanbiedingen wordt slim ingespeeld op zowel het winkelend publiek als omwonenden. Er wordt ingezet op verschillende eetmomenten; van ontbijt en koffie tot uitgebreide lunch, met bijvoorbeeld premium burgers, huisgemaakte saté en schnitzels. Dit belooft nog veel moois voor de toekomst.

Family Winschoten
De Venne 74B
9671 ET Winschoten
Winschoten.family.nl

Bekijk hier de complete ranglijst van de Cafetaria Top 100 2017…

Reageer op dit artikel