artikel

Cafetaria Top 100 2017 nr.28: ’t Brabants Eethuys, Alphen

Bedrijfsvoering 163

Nog maar enkele maanden open en dan al zo’n topresultaat. Loraine en Eddy Couwenberg presenteren een nieuwe zaak in Alphen. Hun passie is lekker eten combineren met gastvrijheid en dat ontgaat niemand.

Cafetaria Top 100 2017 nr.28: ’t Brabants Eethuys, Alphen

Beiden zijn niet gauw tevreden, maar kijken altijd hoe het beter kan. Er wordt veel ingezet op stopkracht; het terras alleen al is zeer uitnodigend. Ook het interieur binnen is tiptop, met veel aandacht voor versuitstraling. Voor de jongste gasten is er een speelgedeelte. Eddy maakt zijn eigen productvideo’s, ook terug te vinden op het eigen Youtubekanaal van ’t Brabants Eethuys. ‘Een zaak waar je gauw terugkomt’, aldus de jury. Nog een pluspunt: zout wordt hier apart bij de friet geserveerd. Vakmanschap met een hoofdletter V.

’t Brabants Eethuys
Engelbertstraat 2
5131 BK Alphen
Brabantseethuys.nl

Bekijk hier de complete ranglijst van de Cafetaria Top 100 2017…

Reageer op dit artikel