artikel

Cafetaria Top 100 2017 nr.27: Eethuisje De Posthoorn, Voorthuizen

Bedrijfsvoering 133

Eethuisje De Posthoorn van de familie Van Mourik heeft een uitgebreide, stijlvolle menukaart. Daarmee wordt ingespeeld in op elk eetmoment; van een kop koffie met zelfgebakken koekjes of taart tot een lunch, borrel en diner.

Cafetaria Top 100 2017 nr.27: Eethuisje De Posthoorn, Voorthuizen

Het terras is aangekleed met bloemen en er branden kaarsjes op tafel. Binnen is het al net zo gezellig. Via Facebook worden gasten regelmatig uitgenodigd om nieuwe producten te proberen. Een effectieve manier om gasten aan je te binden. De medewerkers zijn uiterst vriendelijk en correct weten waar gastvrijheid om draait.

Eethuisje De Posthoorn
Hoofdstraat 109-2
3781 AC Voorthuizen
Eethuisdeposthoorn.nl

Bekijk hier de complete ranglijst van de Cafetaria Top 100 2017…

Reageer op dit artikel