artikel

Cafetaria Top 100 2017 nr.26: Plaza Westerbork, Westerbork

Bedrijfsvoering 96

Plaza Westerbork doet een stap extra als het gaat om service. ‘De medewerkers tonen voortdurend enthousiasme en een glimlach’, aldus de jury.

Cafetaria Top 100 2017 nr.26: Plaza Westerbork, Westerbork

‘Gasten worden vriendelijk en snel geholpen.’ Ook wat betreft uitstraling, assortiment en hygiëne scoort het bedrijf enorm goed. Er wordt bijvoorbeeld ook premium koffie geserveerd en biologische fairtradethee. De friet is zeer goed gebakken en erg lekker. Het exterieur en interieur zijn keurig verzorgd; alles is netjes en elke medewerker heeft wel een doekje bij de hand. Via narrowcasting wordt de gast meer verteld over de zaak en het eten. Hier wil je gauw weer terugkomen.

Plaza Westerbork
Hoofdstraat 1
9431 AB Westerbork
Plazawesterbork.nl

Bekijk hier de complete ranglijst van de Cafetaria Top 100 2017…

Reageer op dit artikel