artikel

Cafetaria Top 100 2017 nr.25: FrieteRia, Dronten

Bedrijfsvoering 94

Frieteria in Dronten: in 2016 nummer 46, nu op nummer 25! Tom en Ria Dekker hebben een topzaak. Het duo timmert op marketinggebied aan de weg.

Cafetaria Top 100 2017 nr.25: FrieteRia, Dronten

Online zijn ze actief op Facebook, Twitter en Instagram. Op de website zit een button waarmee de menukaart kan worden voorgelezen. Een noviteit is een eigen magazine. Ria is zelf de hoofdredacteur van dit eigen blad met tips en verhalen over mensen uit de regio.

Parkeren kan vlak voor de deur. En wie eenmaal over de drempel stapt, wordt gegrepen door de warme sfeer en klantvriendelijkheid van het personeel. FrieteRia is een schone zaak. De huisstijl is consequent doorgevoerd en dat geeft rust.

FrieteRia
De Dommel 2
8253 PL Dronten
www.brasseria.nl

Bekijk hier de complete ranglijst van de Cafetaria Top 100 2017…

Reageer op dit artikel