artikel

Cafetaria Top 100 2017 nr.24: De Canterlanden, Gytsjerk

Bedrijfsvoering 356

De Canterlanden, de provinciewinnaars van Friesland, scoort ieder jaar hoog in de Top 100 en blijft innoveren. Het assortiment wordt uitgebreid gecommuniceerd. Dat er verse friet wordt gebakken, is te zien aan de aardappelkistjes met aardappelen, ingekocht bij de boer.

Cafetaria Top 100 2017 nr.24: De Canterlanden, Gytsjerk

De vitrine is op en top verzorgd en de menukaart ziet er prachtig uit. Er zijn aparte flyers beschikbaar met informatie over glutenvrije snacks en de huisgemaakte pizza’s. De Canterlanden laat zien dat een eigen app voor online bestellen succesvol kan zijn. De cafetaria is niet afhankelijk van andere partijen zoals Thuisbezorgd.nl en dat is een prestatie van formaat. Nu de website nog een facelift geven en het plaatje is compleet.

De Canterlanden
Canterlandseweg 8
9061 Gytsjerk
Decanterlanden.nl

Bekijk hier de complete ranglijst van de Cafetaria Top 100 2017…

Reageer op dit artikel