artikel

Cafetaria Top 100 2017 nr.23: Kwalitaria De Bolder, Urk

Bedrijfsvoering 185

Kwalitaria De Bolder stijgt zeventien plaatsen in de Cafetaria Top 100! Zitten, afhalen, (online) bestellen en bezorgen, het is allemaal mogelijk bij deze Kwalitaria. En om klanten te binden, wordt actief gebruikgemaakt van Facebook en Twitter.

Cafetaria Top 100 2017 nr.23: Kwalitaria De Bolder, Urk

Meindert Kramer is als ondernemer een voorbeeld voor andere ondernemers. Hij is voortdurend bezig om op het gebied van gastvrijheid, hygiëne, interieur, marketing, communicatie en productpresentatie de puntjes op de i te zetten. Dat lukt goed.

De entourage is warm en rustig, het assortiment is breed, de speciale borden met seizoenproducten zijn een plaatje en de presentatie van de producten in de vitrine smaakt naar meer. Het interieur is opgeruimd en schoon en de medewerkers werken hygiënisch.

Kwalitaria De Bolder
Wijk 2-59
8321 Urk
Debolder.kwalitaria.nl

Bekijk hier de complete ranglijst van de Cafetaria Top 100 2017…

Reageer op dit artikel