artikel

Cafetaria Top 100 2017 nr.22: Cafetaria De Uitdaging, Voorthuizen

Bedrijfsvoering 181

Cafetaria De Uitdaging maakt elk jaar stappen in het Gelderse Voorthuizen. Zo is het jonge duo dit jaar overgeschakeld op verse friet om nog meer het accent te leggen op het ambachtelijke karakter van hun zaak.

Cafetaria Top 100 2017 nr.22: Cafetaria De Uitdaging, Voorthuizen

Deze friet is zeer smakelijk en wordt geserveerd op een bord met daarop een minifrituurmandje en een apart bakje met saus. Via Facebook brengen Sanne en Erik de verse friet op originele wijze onder de aandacht.

De Uitdaging serveert luxe belegde broodjes, huisgemaakte specialiteiten en complete maaltijden. In een sfeervolle ambiance met een consequent doorgevoerde huisstijl. Zowel binnen als buiten overheerst het paars. Alles blinkt. Sanne is het visitekaartje van de cafetaria: gastvrij, vriendelijk en met een glimlach helpt ze de gasten. Alles ademt in deze zaak de liefde voor het vak. Hier ga je graag nog een keer eten.

Cafetaria De Uitdaging
Apeldoornsestraat 18
3781 BJ Voorthuizen
Cafetariadeuitdaging.nl

Bekijk hier de complete ranglijst van de Cafetaria Top 100 2017…

Reageer op dit artikel